Het geheim van afslanken

Afslanken en het geheim van succes!

Designed by tirachard / Freepik

Het geheim van succes zit hem in kleine dingen. Het gaat vooral om eerlijkheid, veel geduld, niet opgeven, falen en weer opkrabbelen. Dit is een herhalend proces! Personen die succesvol zijn weten heel goed op te krabbelen. Naast deze succesfactoren is er nog eentje heel belangrijk. Succesvolle personen zijn niet afhankelijk. Zij verdiepen zichzelf in de materie.

Als je jezelf betrapt op een excuus, dan moet je eerlijk zijn.

Sport als beloning

Tijdens het bepalen van je energiebehoefte voor afslanken wordt er uitgegaan van je basis-energiebehoefte min 500 calorieën. Hoe dat precies werkt kan je hier lezen: basis- energiebehoefte. Kortom, de energie die je verbruikt in het dagelijkse leven zonder dat je sport. Als je hebt gesport mag je na het sporten meer eten. Je mag jouw volledig sporttoeslag dan aanvullen. Uit eten gaan, barbecuen, verjaardagen, feestjes zijn niet langer meer een opgave. Ze zijn geen excuus meer. Je gaat die dag immers gewoon sporten.

Met hardlopen en wielrennen verbrand je veel calorieën.

Eerlijkheid

Afslanken en resultaat behalen is alleen bestemd voor toegewijde personen. Alleen als je echt resultaat wilt behalen kan je afkomen van de kilo’s die je niet meer wilt. Ben jij deze toegewijde persoon? Dan is de kans van slagen groot! Als je jezelf betrapt op een excuus, dan moet je eerlijk zijn. Wellicht is het dan nog te vroeg om te starten met afslanken.

Succesvolle personen zijn niet afhankelijk. Zij verdiepen zichzelf in de materie.Discipline kweken

Vergelijk jezelf niet met anderen! Een groot gevaar van meer discipline kweken is dat je jezelf gaat vergelijken met anderen. Vergelijk jezelf niet. Dit gaat je namelijk niet helpen. Wanneer jij jezelf ongedisciplineerd vindt, lijkt iedereen meer gedisciplineerd dan jij. Kijk alleen naar wat jezelf op dit moment kunt en kijk van daaruit vooruit! Lees meer over discipline

Ben de baas over je eigen tempo

Geduld! Voor afslanken heb je geduld nodig. Een goed gebalanceerd dieet bestaat uit vers, gezond en lekker eten. Verdiep je niet teveel in alle verschillende diëten. Vraag niet teveel advies aan anderen. Er is tegenwoordig zoveel bekend, dat iedereen zijn eigen coach kan zijn. Het enige wat je nodig hebt is een calorieteller. Het tempo wordt vooral bepaald door jouw motivatie en discipline. Uiteindelijk gaat het om de balans. Net iets minder eten dan dat je verbrand, ook wel positieve energiebalans genoemd.

[fblike url=”https://www.facebook.com/bodyempowerment.nl” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial” locale=”nl_NL”]

[fbshare url=”https://www.bodyempowerment.nl/het-geheim-van-afslanken/” type=”button” width=”100″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up