Over ons

Wij zijn Body Empowerment

Wij zijn professionals op het gebied van leefstijl coaching. Wij coachen zeer toegewijde mensen naar het behalen van het uiterste en duurzame resultaten. Wij coachen ondernemers, zakenmensen, topsporters en zeer toegewijde mensen om af te komen van hetgeen dat ze niet meer willen en gaan voor keiharde resultaten.

Body Empowerment behoort tot de absolute top van Nederland op het gebied van leefstijl coaching.

Body Empowerment is een functioneel platform

Body Empowerment is een functioneel platform waar personal training en advies, informatie en webwinkel samenkomen. Naast een goede service krijg je advies op basis van brede ervaring in de fitnessbranche. Van trainers, voor trainers én voor jou!

Je zit bij Body Empowerment goed voor tips en tricks als je wilt beginnen of doorpakken in een gezonde levensstijl, waarbij voeding en sport een leidraad zijn. Body Empowerment geeft je geen handleiding maar handvatten, die jou in no-time naar jouw doel brengen.

Hier vind je naast supplementen, trainingsschema’s, YouTube filmpjes en sportartikelen handige tools om je verder op weg te helpen. Blogartikelen en downloads waarmee je zelf aan de slag kunt, zoals voedingsadviezen en tools om zelf je energiebehoefte te berekenen. Je zal zelf een heel eind komen, waar Body Empowerment jou persoonlijk in kan begeleiden.

Meer vragen over jouw doel? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.