Een solide trainingsopbouw voor optimaal succes

Optimize Empowerment

Het succes van OPT

De trainingen van Body Empowerment zijn in te delen in diverse fases (periodes). Elke periode heeft zijn eigen belastingsniveau en specifieke trainingstype zoals stabilisatie, kracht uithoudingsvermogen, hypertrofie, maximale kracht en het verbeteren van de uithoudingsvermogen.

Met zorg samengesteld

De trainingsschema’s van “Body Empowerment” zijn zorgvuldig samengesteld. Wij hebben nagedacht over het systematisch toedienen van kracht- en conditionele prikkels tijdens de fitness-training. Onze trainingen bevorderen niet alleen de sportprestaties, maar het voorkomt ook blessures en overbelasting.

Wat is het NASM Optimum Performance Training ™ -model (OPT Model ™)? 

Een solide trainingsopbouw

Het fundament van een sportprestatie is een solide trainingsopbouw. Wij maken daarbij gebruik van een Periodisering: het systematisch toedienen van kracht- en conditionele prikkels tijdens de fitness-training. Wil je meer weten over onze solide trainingsopbouw? Klik dan hier.

Go for it en begin vandaag!

Bereik je doel, zonder wondermiddelen maar met Het “Optimize Empowerment” Trainingsprogramma. Voor meer info zie: Het “Optimize Empowerment” Trainingsprogramma

Bron: NASM

Be Slim and Healthy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up