Site Overlay

Waarom een Personal Trainer?

Personal Trainer nodig, 10 redenen waarom wel!

Waarom een Personal Trainer nodig? Wij geven je 10 redenen waarom een Personal Trainer goed voor jou zou kunnen zijn. Een Personal Trainer is er niet voor iedereen, maar een Personal Trainer heeft vele voordelen die je niet hebt wanneer je zelfstandig traint. Hier zijn 10 redenen waarom een Personal Trainer goed voor jou zou kunnen zijn:

Is Motivatie een reden waarom jij een Personal Trainer nodig hebt?

Het grootste probleem bij mensen die zelfstandig trainen is dat ze na een bepaalde periode al de motivatie verliezen om met een eigen work-out schema aan de slag te gaan. Een Personal Trainer kan je voorzien van structuur en verantwoordelijkheid, hij/zij helpt je om een gezonde levensstijl te ontwikkelen om je gezondheid te bevorderen.

Is een Persoonlijk Programma een reden waarom jij een Personal Trainer nodig hebt?

Ben je beperkt vanwege een chronische ziekte, herstellende van een ziekte of heb je een bepaald doel voor ogen (bv het lopen van een marathon) dan zal de Personal Trainer met jou werken aaneen voor jou zo gezond en efficiënt programma dat je hierin helpt om het uiterste eruit te halen en je doelen te bereiken.

Is Rendement behalen een reden waarom jij een Personal Trainer nodig hebt?

Personal Trainers helpen je om je te focussen op resultaten. Ze zorgen dat je geen voor jou inefficiënte work-out hoeft te doen. Een Personal Trainer heeft een plan van aanpak zodat je in minimum aan tijd een maximum resultaat behaalt.

Zijn Technische Vaardigheden een reden waarom jij een Personal Trainer nodig hebt?

Beoefen jij el een bepaalde sport en wil je daar beter in worden dan zal de Personal Trainer je vaardigheden aanleren om je techniek te verbeteren. De Personal Trainer zal de vaardigheidstraining opnemen in je programma zodat je niet alleen kracht- en uithoudingsvermogen, maar ook behendigheid en focus verbetert.

Je gaat voor het Eerst Fitnessen, heb jij een Personal Trainer daarvoor nodig?

Als je een absolute beginner bent op de sportschool is de Personal Trainer een ultieme coach voor je. Een goede Personal Trainer  laat je kennismaken met een eenvoudige en effectieve routine en voordat je het weet heb je het vertrouwen en de kennis om alleen verder te gaan.

Heb jij een Personal Trainer nodig om de Sleur te Doorbreken?

Als je al jaren bezig bent en je hebt de vorm en conditie al en je bent vastgeroest in een bepaalde manier van trainer dan is de Personal Trainer voor jou de oplossing om meer plezier te krijgen in je training. Door middel van nieuwe functionele trainingen kan hij je weer opnieuw een uitdaging geven zodat het weer leuker wordt en je motivatie weer gaat stijgen.

Maak je Eigen Schema’s

Als je uiteindelijk alle facetten wil leren om zelf je eigen fitnessprogramma te kunnen maken, dan heb je niet meer dan een paar maanden Personal Training nodig. Alle goede Personal Trainers leren je de basisprincipes van het bouwen en wijzigen van een fitnessprogramma om maximale resultaten te bereiken.

Heb je een Personal Trainer nodig om Veilig te trainen?

Een Personal Trainer let op je houding, kent jouw kracht en weet hoe hij met signalen van je lichaam om moet gaan.. De meeste mensen weten niet om te gaan met  bepaalde subtiele signalen die ons lichaam afgeeft. We gaan door ondanks de pijn of we geven juist weer te snel op. Omdat de personal Trainer continu bij je is, je continu in de gaten houdt, weet hij precies op welke moment hij je moet pushen om door te gaan en op welke momenten je rustiger aanmoet doen.

Thuis een Personal Trainer nodig?

Als je wil komt een Personal Trainer thuis met jou trainen. Misschien heb je niet de behoefte om naar een sportschool te gaan, maar vind je het moeilijk om thuis alleen te trainen en vol te houden. De Personal Trainer brengt fitness naar je huiskamer. De materialen die hij nodig heeft om je te trainen neemt hij mee

Om Gewicht te Verliezen een Personal Trainer nodig?

Afvallen is de absolute nummer 1 waarom mensen een Personal Trainer nemen. En daar is een goede reden voor, HET WERKT! Als je de beslissing genomen hebt om gewicht kwijt te raken en spieren op te bouwen dan helpt de Personal Trainer je om vol te houden. Hij stelt niet een groot doel maar jullie zullen samen stap voor stap met kleine doelen per periode het gewenste resultaat behalen.

Geschreven door: Gertie Hurkens.com

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Ik wissel graag van gedachten, geef alsjeblieft commentaar.x
()
x