Atletisch, afvallen, droog gespierd en spieropbouw

82.64 incl. btw

Product Description

Het kan allemaal als je er zelf maar in gelooft. Go for it en start vandaag nog!

Fitness, thuisfitness, personal training, spieropbouw, trainen, voeding, voedingssupplementen, spieropbouw schema, fitness schema, my fitness pall, spierkracht, buiten trainen, bootcamp, personal trainer, lichaamsbeweging, verantwoord afvallen, droog trainen, atletisch, droog gespierd en spieropbouw.

Wij zijn Body Empowerment

Wij zijn een fashionable en high-end bedrijf op het gebied van leefstijl coaching. Wij coachen zeer toegewijde mensen naar het behalen van het uiterste en duurzame resultaten. Wij coachen ondernemers, zakenmensen, topsporters en zeer toegewijde mensen om af te komen van hetgeen dat ze niet meer willen en gaan voor keiharde resultaten. Body Empowerment behoort tot de absolute top van Nederland op het gebied van leefstijl coaching.

Meer informatie over onze online cursus

Het krijgen van een gespierd lichaam is niet makkelijk. Maar door hard werken en door permanente en volledige aandacht moet het lukken. Door de vele adviezen die er te vinden zijn op internet is het makkelijk om in verwarring te raken. Onze cursus spieropbouw dient ervoor om overzicht te krijgen door feiten van aannames te onderscheiden, waardoor je optimaal spiermassa gaat opbouwen.

In de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  1. Plan van aanpak (4 weken)
  2. Een solide trainingsopbouw
  3. OPT™ – model
  4. Verbeter alle functionele capaciteit in het lichaam
  5. Stabilisatie
  6. Etc.

Go for it en start vandaag nog!