0622240410
info@bodyempowerment.nl
Ma t/m zat van 10.00 tot 17.00

Orthomoleculair voedingssupplementen

Orthomoleculair voedingssupplementen

De biochemie van ieder mens is uniek. Door de biochemische individualiteit zijn de behoeftes aan nutriënten zoals vitaminen en mineralen bij elk mens verschillend, zelfs bij eeneiige tweelingen. Ook door verschillende leefomstandigheden, gezondheids- en ziektetoestanden kan die behoefte variëren. Wij geloven dat een goed voedingssupplement bij kan dragen aan onze gezondheid.

Waar mogelijk passen wij goed opneembare, organisch gebonden mineralen toe…

Sinds 2000 ontwikkelt en produceert BioVitaal zoveel mogelijk in eigen beheer hoogwaardige voedingssupplementen. Daarbij worden steeds recente inzichten en ontwikkelingen in de fysiologie en biochemie gevolgd en toegepast. Verder zijn onze formules gebaseerd op jarenlange praktijkervaringen van artsen en therapeuten. Waar mogelijk passen wij bijvoorbeeld steeds actieve coënzymen en goed opneembare, organisch gebonden mineralen toe. Ons gamma omvat nu ruim 80 producten en zal gestaag worden uitgebreid. Door onze kleinschaligheid en flexibiliteit kunnen wij snel inspringen op nieuwe ontwikkelingen en wensen.

Wij kennen als geen ander de kwaliteiten van de grondstoffen en hun leveranciers

Onze productiefaciliteit voldoet aan de HACCP-, GMP- en de ISO 22000-normen. Omdat wij in eigen beheer produceren, kennen wij als geen ander de kwaliteiten van de grondstoffen en hun leveranciers. Wij betrekken onze ingrediënten bij gerenommeerde en betrouwbare Europese, Amerikaanse, Canadese en Japanse producenten. Wij passen uitsluitend gecontroleerde en gecertificeerde grondstoffen toe.

In het kader van uitwisseling van wetenschappelijke informatie organiseren wij ook regelmatig congressen voor artsen en therapeuten, met gerenommeerde hoogleraren als spreker.

BioVitaal heeft jarenlange praktijkervaringen van artsen en therapeuten

Door de vele aanbieders van voedingssupplementen, zie je door de bomen het bos niet meer! Body Empowerment heeft voor jouw deze hoogwaardige voedingssupplementen geselecteerd. Omdat wij het belangrijk vinden dat mensen de juiste voedingssupplementen binnen krijgen. Hoogwaardige voedingssupplementen zijn kostbaar, dit is logisch omdat organisch, gecontroleerde en gecertificeerde grondstoffen secuur moeten worden samengesteld.

Ga direct naar onze winkel voor meer informatie over de hoogwaardige voedingssupplementen van BioVitaal!

Be Slim and Healthy

 

Tags: ,

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op