0622240410
info@bodyempowerment.nl
Ma t/m zat van 10.00 tot 17.00

Bloggers gezocht

Optimize Empowerment

Wij zoeken Bloggers voor Body Empowerment

Ben jij enthousiast, heb je kennis die aansluit bij de visie en website van Body Empowerment, meld je dan aan als Blogger.

Samen creëren wij een platform voor sporters door sporters en gerelateerde professionals. Maar niet alles wordt zomaar geplaatst. Wij zijn kritisch maar staan ook open voor vernieuwingen zolang het is onderbouwd. Deel met ons en onze volgers jouw passie zodat wij andere mensen kunnen inspireren en motiveren.

De onderwerpen die voornamelijk voorbij komen zijn:

Bij de door jouw geplaatste blogs/post wordt vanzelfsprekend jouw naam vermeld. Hierdoor zal je zelf ook meer exposure krijgen.Wij geloven in samenwerken, elkaar ondersteunen en delen. Samen kunnen wij een groter netwerk aanspreken en dus meerdere mensen bereiken. Het doel van Body Empowerment is mensen/volgers helpen zonder er direct wat voor terug te krijgen. Wij richten ons in eerste instantie op servicegericht coachen en als onze volgers ons daarvoor willen belonen is dat een bekroning op het werk.

Indien je geselecteerd wordt als Blogger, dan mag je “Blogger van Body Empowerment” in je profiel plaatsen. Heb je interesse vul dan onderstaande contactgegevens in en wij zullen je zo snel mogelijk een reactie mailen.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht


 

Be Slim and Healthy