Bestelproces

Bestelproces

Bij Body Empowerment.nl kan je 24 uur per dag, 7 dagen per week snel en gemakkelijk online bestellen. Alle orders die voor 24:00 uur besteld en betaald zijn worden de volgende dag verzonden.

Bestellen werkt als volgt:

  • Kies een artikel en geef aan hoeveel je wilt hebben
  • Klik op “Kopen”
  • Klik op “Ga verder met winkelen” of “Afrekenen”
  • Kies : “Afrekenen”
  • Vul je gegevens in, kies een verzending, een betaalmethode en accepteer de algemene voorwaarden
  • Je kan bij Body Empowerment.nl ook een andere verzenddag kiezen. Vermeld dan bij opmerkingen, bij het invullen van je adresgegevens een andere verzenddag
  • Controleer je gegevens
  • Klik op ‘Plaats bestellen’

Bezorgservice (via PostNL )
Wanneer we een pakket niet bij je kunnen afleveren op dinsdag tot en met vrijdag, bieden we het standaard aan bij jouw buren. Als we het pakket ook niet bij jouw buren kunnen afleveren, bieden we het later nog een keer aan. De dag en het tijdstip van de tweede bezorging is afhankelijk van de dag van de eerste bezorging of kan worden aangegeven door middel van een bericht (formulier) die door PostNL door de brievenbus wordt gedeponeert.

De Gymboss wordt verzonden via brievenbuspost, hiervoor gelden de voorwaarden van de brievenbuspost “Postbezorging” van PostNL

Pakket afhalen
Als jij en jouw buren ook bij de tweede aanbieding niet thuis zijn, vindt je een bericht (formulier) in jouw brievenbus. Daarop staat waar je de zending kunt afhalen. Hiervoor heb je drie weken de tijd, daarna gaat de zending retour naar de afzender (Body Empowerment.nl). Het adres van het betreffende afhaalkantoor vind je onderaan op de voorkant van het bericht van ontvangst. De postzending kan je de eerstvolgende werkdag afhalen. Postzendingen die op een vrijdag tevergeefs aangeboden zijn, kun je zaterdag of de daaropvolgende maandag afhalen.

Geen bezorging bij de buren?
Wil je geen bezorging bij de buren, dan kan je de afzender (Body Empowerment.nl) vragen om ‘alleen huisadres’ op het pakket te vermelden. In dat geval bieden we het pakket alleen bij je huis aan. Pakketten onder rembours, of met verhoogde aansprakelijkheid worden niet bij de buren bezorgd. Deze pakketten worden wel een tweede keer bij je aangeboden.

Pakket door iemand anders laten afhalen
Als jij zelf niet in staat bent jouw pakket af te halen, kan iemand anders dit voor je doen. Je moet de ander dan machtigen voor het in ontvangst nemen van de voor jouw bestemde zending. Hiervoor kan je de achterzijde van het ontvangstbericht van de postzending invullen. Legitimatiezendingen en gerechtelijke brieven kan je niet door een ander laten afhalen. Deze zendingen dien je persoonlijk af te halen.

Legitimatiebewijs
Bij het afhalen van postzendingen en het uitbetalen van betalingsstukken is een door PostNL toegelaten legitimatiebewijs vereist. Kijk hiervoor op de achterzijde van het bericht van ontvangst.

Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Je wordt op de hoogte gehouden van de status van jouw bestelling en je kan zelf de orderstatus bekijken bij PostNL. Klik hier om jouw postzending te volgend’.

Be Slim and Healthy

Scroll Up